Stenlängan #3 och #4 - betyg 5,0 på Airbnb

Stenlängan
Ljusa, fina lägenheter för 4 personer med full standard, snedtak, synliga bjälkar, takkupor och havsutsikt.

Bokas via Airbnb: #3  #4   

Lägenheterna, som båda är nybyggda, ligger på övervåningen i huset som en gång i tiden inhyste ett stall men som nu renoverats till fest- och qigonglokal. Stenlängan #3 och #4 har öppen och ljus planlösning där kök, matplats och vardagsrum är integrerat. Lägenheterna är spegelvända,

#3 har ingång i markplan från vår vackra innergård. Nedre hall med trapp som leder upp till lägenheten som vetter mot hästhagar och den odlade marken som omger Arnhög Farm, med viss havsutsikt från takkupan.

#4 har ingång från gaveln som vetter mot havet, via en järntrappa upp till en liten uteplats med utsikt över Östersjön och Bornholm.

Båda lägenheterna har två sovrum med två sängar i varje samt helkaklad wc/dusch.  

Våra gäster har tillgång till Arnhögs trädgård där det finns plats för lek och spring såväl som att dra sig undan i en blommande berså med en god bok. Fest- och qigonglokalen kan användas om ni är ett kompisgäng eller stor familj som hyr flera lägenheter tillsammans. Vi har 16 sängplatser totalt.
Hyresgäst tar själv med lakan och handduk, samt ansvarar för slutstädning.

Information till hyresgäster


OBS! Från 1 mars, nygammal ägare till Arnhög Farm. Leila Jansro som bodde här innan oss kommer tillbaka, med sina hästar, hundar och populära butik Jansro Hem & Trädgård. Lena och Roland flyttar till Brantevik. Vill du hyra på Arnhög sommaren 2022 kan du kontakta Leila. Övriga året sker uthyrning via Airbnb Stenlängan #3, Stenlängan #4.Stenlängan

En trappa upp i Stenlängan har vi byggt två fina lägenheter. #3 ligger till vänster och har ingång från gårdsplanen, med nedre hall och invändig trappa upp till lägenheten.
#4 ligger till höger med ingång via smidestrappa på gaveln.

Stenlängan #3

Nedre hall med gott om plats för t ex barnvagn. Trappa upp till en ljus och öppen lägenhet .

 

Stenlängan #4

Med ingång från gaveln till en liten terrass med utsikt över havet och Bornholm. .