Dr Angela Watkins PhD, från Psychic Collage i London, gästar Österlen och Arnhög Farm. Hon håller två av sina populära healing animal workshops.

Lördag 18/4 kl 9.30–17.00 - Healing Animal Workshop

Angela är en mycket uppskattad och erfaren healer, medium och lärare . På sitt mjuka och intuitiva sätt guidar hon oss till en djup, spirituell närvaro med våra älskade husdjur. Du behöver inte ha någon erfarenhet, alla kan lära sig Tellington Touch som är en enkel metod för att skapa lugn och harmoni, hos djuret och hos dig själv. Vi övar vår telepatiska förmåga och får prova på att ge healing.

Frågor och anmälan Lena 0709989304. 800 kr inklusive lunch och fika. Angela pratar engelska, men vi är två assistenter på plats som översätter vid behov.


Söndag 19/4 kl 9.30–17.00 - Healing Horses Workshop

Angela är en mycket uppskattad och erfaren healer, medium och lärare . På sitt mjuka och intuitiva sätt guidar hon oss till en djup, spirituell närvaro med hästen. Du behöver inte ha någon erfarenhet, alla kan lära sig Tellington Touch som är en enkel metod för att skapa lugn och harmoni, hos hästen och hos dig själv. Vi lär oss hästens energisystem, övar vår telepatiska förmåga och får prova på att ge healing till dessa fantastiska djur som gör så mycket för oss människor.

Frågor och anmälan Lena 0709989304. 800 kr inklusive lunch och fika. Angela pratar engelska, men vi är två assistenter på plats som översätter vid behov.

Clinic - med ditt eget djur. Måndag 20/4 till onsdag 22/4

Under måndag till onsdag kan du boka tid hos Angela på Arnhög Farm för dig och ditt djur (häst går bra). Angela får dig att förstå vad djuret behöver och ger också healing. Ingen kostnad, men gärna ett bidrag till ett välgörande ändamål som vi ännu inte valt ut.