I GRÄNSLANDET - ÖSTERLEN

I turbulenta tider är det lätt att vi blir dömande och trångsynta. Vi vill bidra till att öppna människors sinnen, genom att utmana våra föreställningar om livet. Under hösten 2019 bjöd vi in till en serie spännande föreläsningar och workshops. Sen slog pandemin till. . .

Vi tackar dig som varit med och skapat magiska kvällar på Arnhög Farm. 

Idéer och tips om spännande människor som vill dela med sig mottages tacksamt!Benny Rosenqvist är ett av Sveriges mest välkända medier. Vi är stolta och tacksamma över att han ville komma till oss på Arnhög Farm och hålla fantastiska seanser och en lärorik föreläsning/workshop om hur det är att vara medial, och hur vi alla kan utveckla våra förmågor. I vår planeras en helgkurs, en föreläsning om den nya värld som vi är på väg in i, och såklart ett par seanser.

Ett Varmt Tack till Benny och ni som var här

Benny på Facebook: @bennyrosenqvistmediuM

Den Talangfulle hypnotisören från Österlen -  Dan Ahtola gästade oss den 8 november. Förutom att ta del av Dans härligt smittande energi lärde vi oss en hel del om hur det undermedvetna fungerar och hur vi programmeras redan som små barn att reagera på vissa sätt i vissa situationer. Vi fick prova på att under hypnos visualisera hur vi önskar oss livet. Tack Dan och alla deltagare för en spännande och lärorik kväll.


Österlenhäxan och runskriftstolkaren Shaeen Svanede gästade oss 22 oktober
En kväll fylld av magi och mystik. Vi fick lära oss att runorna kan berätta om vår personlighet! Och tillsammans uppleva en kraftfull trummeditation. Tack!

Fotograf Joi Grinde

Lär dig förstå healing. HELENE SAHLIN-VIRRO  delade på sitt smittsamt glada sätt med sig av sin livslånga erfarenhet som spirituell healer och kinesiolog. Hon lärde också ut hur vi enkelt kan balansera oss själva och hålla vår energi hög.  

Tack Helene och alla deltagare, ni gjorde kvällen 17 september magisk