I GRÄNSLANDET - ÖSTERLEN

I turbulenta tider är det lätt att vi blir dömande och trångsynta. Vi vill bidra till att öppna människors sinnen, genom att utmana våra föreställningar om livet. Under hösten bjuder vi in till en serie spännande föreläsningar och workshops.

17 september, 8 oktober, 22 oktober, 12 november, 10 december
Alltid en tisdag, alltid kl 19 på Arnhög Farm
Anmälan endast via sms till Lena 0709989304, eller mail Ett Varmt Tack till alla ni (100+) som kom på Bennys storseans 3 september!
*
Nästa seans är den 10 december kl 19. Begränsat deltagarantal.

Pris 250 kr inklusive julfika. FULLBOKAT
*

Benny gästade oss även den 8 oktober.  Han höll en spännande och lärorik föreläsning/workshop om hur det är att vara medial, och hur vi alla kan utveckla våra förmågor. Ett Varmt Tack till Benny och ni som var här

Benny på Facebook: @bennyrosenqvistmediuM

Den Talangfulle hypnotisören från Österlen -  Dan Ahtola gästade oss den 8 november. Förutom att ta del av Dans härligt smittande energi lärde vi oss en hel del om hur det undermedvetna fungerar och hur vi programmeras redan som små barn att reagera på vissa sätt i vissa situationer. Vi fick prova på att under hypnos visualisera hur vi önskar oss livet. Tack Dan och alla deltagare för en spännande och lärorik kväll.


Österlenhäxan och runskriftstolkaren Shaeen Svanede gästade oss 22 oktober
En kväll fylld av magi och mystik. Vi fick lära oss att runorna kan berätta om vår personlighet! Och tillsammans uppleva en kraftfull trummeditation. Tack!

Fotograf Joi Grinde

Lär dig förstå healing. HELENE SAHLIN-VIRRO  delade på sitt smittsamt glada sätt med sig av sin livslånga erfarenhet som spirituell healer och kinesiolog. Hon lärde också ut hur vi enkelt kan balansera oss själva och hålla vår energi hög.  

Tack Helene och alla deltagare, ni gjorde kvällen 17 september magisk