I GRÄNSLANDET - ÖSTERLEN

I turbulenta tider är det lätt att vi blir dömande och trångsynta. Vi vill bidra till att öppna människors sinnen, genom att utmana våra föreställningar om livet. Under hösten bjuder vi in till en serie spännande föreläsningar och workshops.

17 september, 8 oktober, 22 oktober, 12 november, 10 december
Alltid en tisdag, alltid kl 19 på Arnhög Farm
Anmälan endast via sms till Lena 0709989304, eller mailÖsterlenhäxan och runskriftstolkaren Shaeen Svanede
Lär dig förstå runornas magiska budskap och
deltag i en kraftfull trummeditation. 200 kr inklusive fika
tisdag 22 oktober kl 19–21 


Fotograf Joi Grinde

Som asatroende och praktiserande häxa är några av de saker jag verkligen brinner för att sprida kunskap om runorna och att hjälpa folk att skapa kontakt med gudarna - i vilken form de än kan vara för var och en - genom trumresor.
Runorna är inte bara ett skriftspråk utan även magiska redskap för att få kunskap. Detta var en av gåvorna allfadern Oden fick när han sökte visdom och klarhet.
Många har hört om tarotkort och kabbalans numerologi, men få är bekanta med runornas kraft som leder samma väg.
Genom att lära känna varje runas språk kan man både tyda vad som varit, det som är och vad som komma skall. Runorna avslöjar också karaktären som ett namn ger sin bärare. Folk blir förvånade när de inser att deras namn berättar om vilka de är!
Dessutom använder jag även runornas ljudande kraft när jag med trumman leder vägen till Valhall i mötet med gudomligheten i oss själva.


Möt den Talangfulle hypnotisören från Österlen -  Dan Ahtola.
Lär dig hur man omprogrammerar sinnet för succé och lycka. 200 kr inkl fika
tisdag 12 november kl 19–21

Hypnotisören på Österlen, Dan Ahtola har ett brinnande intresse för transformerande samtal och att omprogrammera sinnet för succé och lycka. Han sågs i Talang 2019 men är kanske mest uppmärksammad för sin enkla och effektiva approach till hypnoterapi. Han uppträder, utbildar, föreläser och gör privata sessioner.  Dan är specialiserad på att hjälpa människor komma förbi gamla trauman, stärka självkänslan och komma närmare sin vision om sitt högsta jag. 
Föreläsningen fokuserar på hypnos och hur undermedvetna beteenden skapas och hur vi kan omvandla dem med hjälp av hypnoterapi. Dan kommer även demonstrera en av sina egna metoder för att omvandla energi.


 Ett Varmt Tack till alla ni (100+) som kom på Bennys storseans 3 september!
*
Nästa seans är den 10 december kl 19. Begränsat deltagarantal.

Pris 250 kr inklusive julfika. FULLBOKAT
*

Benny gästade oss även den 8 oktober.  Han höll en spännande och lärorik föreläsning/workshop om hur det är att vara medial, och hur vi alla kan utveckla våra förmågor. Ett Varmt Tack till Benny och ni som var här

Benny på Facebook: @bennyrosenqvistmediuM


Lär dig förstå healing. HELENE SAHLIN-VIRRO  delade på sitt smittsamt glada sätt med sig av sin livslånga erfarenhet som spirituell healer och kinesiolog. Hon lärde också ut hur vi enkelt kan balansera oss själva och hålla vår energi hög.  

Tack Helene och alla deltagare, ni gjorde kvällen 17 september magisk