Nästa yogaretreat planeras till hösten 2021. Intresseanmälan
Med Eva Klemming - internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare. Kundaliniyoga och Mediyoga.
Och Lena Forsslund - certifierad coach med trettio års erfarenhet av att stödja människor och organisationer som vill utvecklas.
Max sex deltagare 
Varmt välkommen önskar Eva och Lena

En gåva till dig själv

Tänk att i tre hela dagar, mellan böljande hav och blommande rapsfält, få ägna dig åt dig själv. Stanna upp, andas och njuta, i en inspirerande och avkopplande miljö,. Tillsammans med andra utforska mönster och vanor vi bär med oss sedan vår barndom. Våra masker som vi omedvetet tar till för att undvika smärta. Ju mer medvetna vi blir om dessa masker, desto starkare och friare känner vi oss. Desto lättare har vi att sätta gränser och fatta beslut. Vi varvar helande yogapass och kraftfulla meditationer med kreativa övningar, härliga utomhusaktiviteter och djupa samtal.
Miljön på Arnhög Farm är vacker, lugn och inspirerande. Det är en plats där människor och djur trivs. Boende i mysiga och fullt utrustade lägenheter. Frukost fixar du själv, luncher och middagar äter vi gemensamt. All mat är vegetarisk.
Pris 4500 inkluderar 6 yogapass, dagliga meditationer och gongbad, 3-dagars workshop Släpp dina Masker, utomhusaktiviteter, 3 luncher och 3 middagar 
Tillkommer boende, 500 kr/natt i enkelrum 300 kr/natt i delat dubbelrum